Sverigebesök del 2

DAILY / Permalink / 0
På fredagskvällen/natten kom Fanny till Barcelona, äntligen!! Satt uppe vid 00-tiden på natten med sushi väntandes på köksbordet när det ringde på dörren. Vi satt uppe och pratade fram till 03 innan vi gick och la oss. På lördagen började vi med brunch och sedan blev det shopping på Passeig de gracia följt av en väldigt sen tapaslunch. När det var middagsdags var vi fortfarande så mätta efter lunchen att vi bara hängde framför tvn och kollade Modern Family och åt lite tomat- och mozzarella sallad. 
 
Söndagen började med sovmorgon och sen brunch på Garden Caffé. Eftersom typ allting är stängt på söndagar tog vi det lugnare är vanligt och hängde lite i Parc Ciutadella efter maten, följt av promenerande i Born. Sent på eftermiddagen gick vi till ett café i Gotic och fikade och sen stack vi ner till den enda öppna gallerian i hela Barcelona för att handla skor. 
   Även måndagen startades med brunch såklart. Ett besök på La boqueria och lite shopping gjordes också såklart. Lunch i Born och sedan middag på Ikibanas uteservering, värt att tillägga - första november och man kunde sitta ute på kvällen, inte illa. 
 
Gissa hur tisdagen börjades? Med brunch såklart! Promenerade bort till Raval i bara kjol den 2a november, tänk om man kunde göra det hemma i Sverige... Vid lunchtid gick vi till en takterrass och drack cava och promenerade sedan vidare till stranden för att köpa med en Pokébowl hem, hawaiiansk sallad för er som inte hört talas om det tidigare. Det blev middag senare på en uteservering i Born innan vi gick hem och la oss. Gick upp tidigt på onsdagsmorgonen för att följa med Fanny ner till gatan och få tag på en taxi till flygplatsen. 
  Världens härligaste dagar med den bästa systern någonsin, massamassamassa tack. Nu inväntar jag mamma som kommer om 8 dagar ♥
Till top