drömmer

DAILY / Permalink / 1
Sitter och drömmer mig bort till värmen på en tråkig spanska lektion...

Efter skolan ska jag och pappa åka och hämta våra nya pass och även hämta mina klänningar som kom på posten igår! Sedan kommer min dag att bestå utav att göra läxor och packa klart inför Dubai-resan. Jag ska även försöka hinna med att träffa min kära vän Linnéa ikväll för att säga hejdå och bara umgås lite med henne!

Torsdag

DAILY / Permalink / 0
Åh, snart befinner jag mig i detta land!
 
Idag var jag i skolan som vanligt, slutade vid 12 men sen satt jag kvar till halv 4 och väntade på Linnéa. Fick gjort lite plugg men långt ifrån allt! Ikväll fick varken jag, mamma eller pappa vara hemma eftersom syrran skulle ha tjejmiddag innan de skulle ut på 200-dagars, så vi fick gå och äta på restaurang istället, gotti! Jag har även börjat packa lite idag, åker till Dubai på lördag. Kommer bli så härligt med lite sol! Nu ska jag snart gå och lägga mig och sova. Godnatt!

28 november

DAILY / Permalink / 0
En bild från i fredags när jag fotade!
 
Onsdag idag och jag sitter på dagens andra och sista lektion. Efter skolan ska jag hem och sätta mig och ta tag i massa plugg som jag har. Hoppas även att mina nyårsklänninar har kommit idag, då kommer jag bli himla glad! Tänkte även fixa något litet inlägg med tips på nyårsklänningar snart. Nä, nu ska jag jobba den sista halvtimmen innan jag får gå hem!
Till top