31 JANUARI

DAILY / Permalink / 1
Kom hem från stan för en liten stund sedan, var där efter skolan med Sandra. Idag hade vi sista provet för denna veckan, skönt! Men nytt prov på måndag och läxa tills imorgon så än kan man inte vila haha.. Nu ska jag ta det lite lugnt ett tag och äta mitt goda mellanmål innan jag börjar plugga igen.. Snart helg igen, can't wait!

FOOTLOOSE

DAILY / Permalink / 2
 
Slutade egentligen 12.50 idag men har suttit kvar i skolan med Elina till nu och pluggat samhällskunskap. Nu ska vi bege oss ner mot stan och sedan vidare till Teatern för att träffa mitt fina födelsedagsbarn Linnéa och Donjeta och kolla på den årliga PS-musikalen. I år är det Footloose som ska spelas, tror det kommer bli jättebra! Har en rolig nyhet att berätta också, ni får höra den senare ikväll eller imorgon!

ALL AROUND THE WORLD

DAILY / Permalink / 4
 
Helt kär i Justins album, belive acoustic ♥ Klicka på bilden så kommer ni till albumet!
 
Idag kör vi på med plugg, standard.. Skrev klart min svenska inlämning innan så nu är det bara två prov och spanskaläxa kvar denna veckan, bara att försöka stå ut. Känner att min blogg är så himla tråkig just nu, bara massa pluggpluggplugg hela tiden men snart ska det förhoppningsvis bli ändring på det. Nej, nu ska jag återgå till att lära mig Present Continuos Tense och massa annan rolig engelsk grammatik!
Till top