Sverigebesök

DAILY / Permalink / 0

 

 

I helgen har jag haft Elina här på besök! Hon kom i fredags och åkte hem till Sverige igen på måndagsförmiddagen. Under hennes visit här hann vi med en heldag med shopping, hade ont i fötterna i flera dagar efter det haha... Vi hann också med en grym utekväll, började med middag sen vidare mot W och sedan avslutade vi kvällen på Sutton. Vid 7-8 landade vi hemma i sängen igen och söndagen blev därför inte speciellt produktiv. På måndagen stack vi ut till ett av mina favvo-brunch ställen, brunch & cake som dessutom bara ligger runt hörnet från min lägenhet. Allt som allt, en mycket mycket bra helg och så kul med lite besök! Inte slutar det här heller utan redan på fredag kommer Fanny hit.

BRUNCH IN THE CITY

DAILY / Permalink / 0
Igår var jag på ett rave som heter Brunch in the city med Caroline och några av hennes klasskompisar. Haha ett rave är nog så långt ifrån mig som man kan komma egentligen men det var söndag i barcelona = allt stängt och i princip ingenting att göra + att jag var uttråkad så jag tänkte, varför inte? Vi hade faktiskt väldigt kul trots att det är sådan musik som jag egentligen inte alls gillar. Det var ett dagsrave så jag var hemma redan vid 21, gick och la mig och kollade serier och somnade tidigt! 

MY 20TH BIRTHDAY

DAILY / Permalink / 1
 
Vi smygstartade min 20-årsdag redan på onsdagen den 28e september, Linnéa hade fixat middag som vi tog med oss till stranden efter att jag och Linda hade slutat jobbet. Åt supergoda wraps och sen rulltårta med ljus i som Linnéa hade bakat, finaste vännen ♥ Fick dessutom en födelsedagspresent i form av konsertbiljett till Biebers konsert här i Barcelona den 22a november, så kul!! Anledning till att vi började fira mig redan på onsdagen var för att Linnéa bestämt sig för att flytta hem till Varberg igen tidigt på torsdagmorgonen... Så himla tråkigt och saknar henne redan. 
   Torsdagen började med jobb och sedan en middag på Gatsby, där vi satt till efter 00 och därmed skålade in med födelsedag på riktigt, följt av utgång på Sutton. En riktigt bra kväll/natt som avslutades vid 3-4 tiden. 
   På fredagsmorgonen vaknade jag av att Linda hade gjort frukost till mig med tända ljus i haha, så fint! Sedan var det dags för jobb i vanlig ordning och efter jobbet kom Caroline hem till oss, gjorde oss i ordning och sen åkte vi till Miss Sushi och åt middag. Vidare till W där vi hängde i x antal timmar, planen var sedan att vandra vidare till en annan klubb men vi var rätt trötta så vi gick hem och la oss istället. Allt som allt så blev även detta årets födelsedagsfirande mycket bra, tack. 
Till top