10 år

DAILY / Permalink / 0
Nu har jag vart hemma från skolan en stund och ska sätta igång att packa! Om en halvtimme ska jag och pappa åka upp till Göteborg, hämta mamma från jobbet och sedan ska vi åka till Bohuslän. Mamma och pappa ska fira 10års bröllopsdag idag så därför ska vi åka dit. Jag kommer antagligen inte att blogga mer idag men imorgon när jag kommer hem så kommer lite bilder att komma upp. Men jag kanske slänger in ett mobilinlägg, vi får se!
känner inte att jag fastnar bra på bild idag så jag slänger in en härlig sommarbild istället.
 

träning

DAILY / Permalink / 0
Nu har jag dragit på mig träningskläderna och tänkte gå ut och jogga! Förvånade? det borde ni vara!
Jag har bestämt mig att jag ska börja träna regelbundet nu för jag behöver verkligen det. Jag är så himla svag så det är inte sant och pris för sämsta kondition borde jag få. Nu ska det bli ändring på detta. Ska vara ute och jogga 2-3 gånger i veckan om inte mer och även skaffa gymkort, nu jävlar!! Beachen 2013 taggar vi inför nu!
 

onsdag

DAILY / Permalink / 0
Nu har jag krupit ner i sängen och tänkte sova. Idag har jag bara pluggat matte och företagsekonomi hela eftermiddagen, har vart riktigt trött så det tog lite längre tid än vanligt att plugga. Imorgon går jag 8.10-12.50, skön med kortare dagar. Vi får se vad jag hittar på, inget bestämt ännu! Godnatt på er!
Till top