Home

DAILY / Permalink / 0
Idag kom vi äntligen hem från Paris, det har vart superkul att vara där men oj vad jag har längtat hem till min säng..! Det var så himla hårda sängar där så jag vet inte vad, hade så ont i ryggen när jag vaknade på morgonen. Annars idag har jag bara packat upp och tagit det lugnt. Är fortfarande väldigt seg så jag har laddat upp lite godis och två filmer så kommer jag nog somna gott ikväll!
 

sundayfunday

DAILY / Permalink / 0
Idag har vi gått runt och kollat lite i affärer och shoppat, LOVE! Vi har även vart och kollat på triumfbågen och Eiffeltornet! Dock ska vi tillbaka imorgon för jag och pappa tänkte att vi skulle åka upp i Eiffeltornet och inte bara stå nedanför! Nu har jag nyss tagit ett bad och läst lite och ska snart börja fixa mig inför kvällen.
 

In Paris

DAILY / Permalink / 0
Vet inte om jag har skrivit detta på bloggen innan men vi åkte till Paris tidigt i morse, vid fem gick jag upp för att sminka mig lite och fixa mig! Först flög vi från Göteborg till Arlanda och sen vidare till Paris. Vi kom fram någongång vid 2 och då gick vi och åt och kollade sedan lite i affärer! Senare ikväll ska vi ut och äta igen, har självklart med mig kameran så jag har massa foton att visa sedan!
Jag har även med mig datorn så jag ka uppdatera någolunda bra.
 
Till top