DAGENS PLANER

DAILY / Permalink / 0
Sitter på min sista lektion för dagen, psykologi, och har precis haft ett engelska prov. Gick väl helt okej, inte det bästa provet jag har gjort direkt haha. Slutar fyra och då ska jag ner till gymmet och sedan vidare till Asia spa med Johanna. Kommer bli huuur skönt som helst nu när det är så kallt ute. Har inte träffat henne på ganska länge, ses ju såklart i skolan men man hinner ju aldrig rikitgt prata mer än 10 min så det ska bli kul med lite catch-up! Sedan ska jag hem och skriva klart en svenska/samhällsuppsats som ska vara klar idag och resten av kvällen ska jag ägna åt lite bakning och mys framför TV'n.

ONE MONTH LEFT

DAILY / Permalink / 0
Med brist på bilder så slänger jag in en som är från exakt ett år sedan.
Idag har jag mest legat i soffan hela dagen och kollat serier. Har dock fått gjort en läxa och kört ett litet mini-träningspass nu på kvällen. Hur skönt som helst, istället för att åka till gymmet! Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och unna mig ytterst lite chips med dipp och kolla glee. Tänk att det nu bara är en månad kvar till julafton, detta året har gått så jävla snabbt. Vet knappt vad jag har gjort allt mest. En resumé kommer väl som vanligt vid årets slut här på bloggen! Btw, när har snön tänkt komma egentligen?!

QUICK UPDATE

DAILY / Permalink / 0
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag ska plugga lite. Bion igår var sååååå bra! Jag gillar när det inte skiljer sig så mycket från boken och filmen och denna var i princip exakt likadan som boken. Det hände saker hela tiden till skillnad från första filmen som jag tycker är lite seg ibland. Efter skolan idag gick jag ner till gymmet och tränade, körde några sjukt jobbiga ben/rumpövningar så om jag inte kan gå imorgon vet jag varför haha. Nu innan jag kan ta det lugnt och njuta av det är helg ska jag skriva en engelskauppsats.
Till top