ANTON EWALD

DAILY / Permalink / 0
Har haft fullt upp i helgen därav den usla uppdateringen. Igår åkte jag och Elina ut till Tre toppar och åt årets första glass, träffade Sara och Natalie där ute så vi satt och pratade väldigt länge, himla mysigt! På kvällen var vi hemma hos mig och hade en supermysig grillkväll. Massa skratt & god mat så det blev väldigt lyckat! Idag har jag träffat Elina och Johanna, vi var och kollade Anton på torget och sen satt vi bara och pratade. Har allt som allt haft en väldigt bra helg!

THURSDAY

DAILY / Permalink / 0
Idag hade vi sista delen av de nationella proven i svenska. Det gick nog helt okej tror jag! När vi var klara fick vi sluta, vilket var kl 10 för min del. Gick ner till gymmet och körde ett litet pass och kom hem för ca 20 min sedan. Nu ska jag äta och sedan får vi se vad som händer resten av dagen!

ONSDAG 24 APRIL

DAILY / Permalink / 0
Förlåt för att uppdateringen inte riktigt har legat på topp men jag har vart så galet trött både igår och idag så jag har inte riktigt orkat. Idag ska jag eventuellt släpa mig till gymmet om jag orkar, och köra ett kort pass. Ska även visa er shoppingen, bilder och JB konserten i Köpenhamn någon dag denna veckan. Nu ska jag kolla ett avsnitt VD, ha det bra!
Till top