GÅRDAGEN

DAILY / Permalink / 2
Hade verkligen ingen tid till att blogga igår därav den kassa uppdateringen. På förmiddagen tog jag mig till gymmet och tränade i ca en timme. Kom hem och åt och började fixa mig och halv 5 mötte jag Amanda på tåget och åkte till Göteborg för att gå på bio. Vi såg ''Du gör mig galen'', helt okej men inte jättebra. När vi kom hem åkte jag hem till Andreas och kollade på film och jag var hemma igen vid halv 2 då jag var svintrött och somnade väldigt skönt i min underbara säng!
Nu kom Amanda nyss hit och vi ska nog bara ta det lugnt ett tag och sen ikväll kanske vi ska ut och festa, vi får se helt enkelt! Ha en awesome lördag och glad påsk!

THURSDAY

DAILY / Permalink / 0
Tja! Sitter på sista lektionen för dagen som är frivillig men Amanda ville stanna kvar lite så då får jag la offra mig och stanna kvar jag med. När hon är klar ska vi ner på stan och fika och bara ha det mys! Bra start på påsklovet kommer det bli. Ikväll ska jag bara ta det lugnt och kolla film och inte plugga för en gång skull, hörs senare!

WORKOUT

DAILY / Permalink / 1
Kom nyss hem efter ett pass på gymmet, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ta något att äta. Efter det ska jag sätta näsan i matteböckerna i en timme eller så och sedan blir det läggdags eller någon bra film. Bara en dag kvar innan lov nu, snälla torsdag gå snabbt!

Igår var ni himla duktiga att klicka in på bloggen, fortsätt med det så blir jag superglad!
Till top