FÖDELSEDAGSFIRANDE

DAILY / Permalink / 2
Nu drar jag iväg till Natalie, hon fyller år på onsdag så idag ska vi fira hennes födelsedag! Om vi stannar kvar hos henne hela kvällen eller drar vidare senare har jag ingen aning om. Ha en awesome lördag!

EVERY DAY PICTURES

DAILY / Permalink / 0
1. regnig dag i början på sommarlovet // 2. mys med frukt och choklad // 3. supergod sallad! // 4. on my way to the beach!
5. var uttråkad så slängde ihop lite kladdkaka // 6. gossip girl mys // 7. solaaaaa // 8. min älskade syster och jag
9. sommar! // 10. jorgubbar och chokladfondue med vännerna // 11. midsommarglass med Elina // 12. invigde mitt nya linne!
13, 14, 15 & 16. MIDSOMMAR PICS ♥
17. På väg till Johanna för filmkväll // 18. lunch på nya Lorentsberg café, supergott. // 19 & 20. Spa med bästa!
 
Har vart duktig och tagit lite vardags bilder nu på sommarlovet. Uppdaterar ju inte varje dag nu när det är lov så tänkte att det kunde vara kul om jag tog lite fler bilder och lägger upp kanske en gång i veckan så ni ser vad jag har för mig på dagarna! Tycker ni det låter som en bra idé??

SUMMERPLANS

DAILY / Permalink / 0
Denna första veckan av sommarlovet har gått så himla snabb! Känns fortfarande inte som om vi har sommarlov, det skyller jag på vädret. Jag vill bara fylla denna sommaren med massa härliga minnen och skratt. Dock har jag inga direkta planer. Jag vet att jag ska jobba, ganska mycket förhoppningsvis. Och om någon undrade så jobbar jag på Varbergs Stadshotell. Jag funderar även på att dra iväg en vecka, eller lite längre, till Spanien i slutet av sommaren. Annars har jag bara planerat att hänga med mina vänner så mycket som det bara går, festa, sola & bada och bara ha det riktigt jävla bra! Vad har ni för planer?
Till top