BIRTHDAYCELEBRATIONS

DAILY / Permalink / 0


Igår stod födelsedagsfirande för min fina nyblivna 20-åring, Linnéa, på schemat. Körde upp till Göteborg vid två, åt lunch med Sandra och sen kollade vi lite affärer. Sedan körde hon mig till Gothia Towers där jag mötte upp Linnéa och gänget, vi fixade oss och förade innan vi gick ut och åt middag. Lite drinkar på Heaven och sedan gick vi ut. Efter en hotellfrukost i morse och packande satte vi oss på tåget hem igen. Nu har jag precis duschat och lagt mig i sängen och ska äta lite innan det är dags att tagga till för nästa födelsedagsfirande ikväll! 

SUMMER ROLLS AND AB WORKOUT

DAILY / Permalink / 0


Heej på er! Startade min torsdag med frukost på sängen och ett avsnitt av Devious maids. Planen var sedan att jag skulle åka och träna men upptäckte att pappa hade min bil och mamma hade den andra till jobbet... Fick slöa i soffan hela dagen istället, inte för att det gjorde mig något egentligen 😏 vid halv fem kom jag äntligen upp ur soffan och drog mig till gymmet för ett mag- och ryggpass och efter det ställde jag mig och gjorde summer rolls och jordnötssås. Snart fredag och jag har så mycket kul att se fram emot denna helgen, kommer bli ett mycket bra avslut av denna månaden! 

LEGDAY

DAILY / Permalink / 0

Kom precis hem från gymmet där jag har kört ett svettigt benpass, bränner forfarande i mina ben och nu ska det bli så skönt med en lång dusch. Resten av kvällen ska jag ägna åt lite planering och se om jag kan få hela mitt schema för februari. Men först, dusch! 
Till top