CHAMPAGNEFRUKOST

DAILY / Permalink / 1
I måndags ordnade jag och tjejernas världens champagnefrukost, som au pair tillhör inte riktigt detta vardagen så alla var så exhalterade från att vi tog oss ner till Carrefour till maten stod på bordet och "Gud vad vi är mysiga" och "Detta är heeelt sjukt!!" yttrades x antal gånger haha. Det enda som saknades var Sandra men förhoppningsvis har hon det fantastiskt bra i Los Angeles. Efter frukosten hängde jag och Malin oss kvar i Michelles lägenhet när hon gick och jobbade. Köpte mer vin och tillbringade lite tid i badkaret som slutade med matkrig. Kunde inte haft en bättre sista dag i Monaco tillsammans med mina favorittjejer, saknar dem redan. När jag kom hem till Varberg tog jag en lång dusch och gick och la mig i sängen en liten stund, aldrig varit så uppskattad som nu när jag sovit på respektive bäddsoffor i två månader, åt middag med familjen och fick ett snabbt besök av Sandra och sen spenderades resten av kvällen tillsammans med Victor. Inte helt fel det heller. 

RIVIERA ROADTRIP

DAILY / Permalink / 0
Igår satte jag och Sandra oss på tåget till Villefranche vid 13-tiden. Gick runt och strosade och satte oss sedan nere vid hamnen för att äta lunch innan vi åkte vidare in till Nice. Planen var egentligen att vi skulle hinna se lite fler än två platser på rivieran men tiden bara rann iväg så vi bestämde oss för att köra en roadtrip till imorgon, tillsammans med Lina! I tisdags hade vi världens mysigaste taco-kväll och kunde inte bara nöja oss med en sådan härlig kväll utan vi bestämde fort att vi skulle ses igår också. Vid nio trillade vi in hos Michelle igen och satt och drack vin, åt lite charkisar, pratade om allt och ingenting. Älskar det faktum att jag har fått så himla fina vänner under denna korta tiden här, förmodligen blev gårkvällen vår sista kväll tillsammans eftersom Sandra åker till LA på lördag och jag åker hem på tisdag... Ikväll ska jag förhoppningsvis träffa Malin, fram till dess blir det nog bara en sväng på stan! 

ONE WEEK

DAILY / Permalink / 0

Nu är alla mina Monaco-oklarheter över och i morse bokades biljetten hem till Sverige. Att min visit här skulle bli en och en halv månad istället för nio var inget jag hade planerat men så kan det bli ibland. Nu när allt angående Monaco är avklarat kommer nästa frågor, vad ska jag göra nu? Att stanna i Varberg är inget alternativ för mig, i alla fall inte långsiktigt just nu. Den stora frågan är egentligen till vilket land jag ska flytta till nu och vad jag ska jobba med där haha. Lyckligtvis har jag träffat fantastiska vänner här under denna perioden och jag och Malin har redan börjat göra upp en plan för nästa år så förhoppningsvis stannar jag inte i Varberg längre än tre månader. Nog med framtidsplaner för denna gången, nu har jag och Michelle precis varit och handlar inför våran taco-kväll med tjejerna och nu sitter jag och inväntar Malin efter hennes franskakurs. Kaffe och lite tjejsnack är precis vad jag behöver nu, au revoir. 
Till top