14 FEB

DAILY / Permalink / 0

Startade dagen med pannkakor och jordgubbar tillsammans med Mami, fick en alla hjärtans dag present, boken superlicious. Vid tre åkte jag iväg till bruket och bowlade med fam. Eriksson, vann två av tre omgångar så de blev ju räääätt så ägda 💁 Sedan har jag spenderat dagen med att packa och nu på kvällen kom Sandra och överraskade mig med choklad och nalle, världens finaste bästis.. Imorgon ringer klockan 5.45 och strax därefter beger jag mig till Landvetter och flyget som ska ta mig till Saint Martin och Saint Barthélemy. Två veckor bort från allting nu sitter verkligen inte fel,,

ORGANDONATION

DAILY / Permalink / 0
Idag har jag anmält mig som organdonator, har funderat på detta länge men inte tagit mig tiden till att faktiskt anmäla mig. För mig är det en självklarhet att jag ska donera mina organ, tänk vad fantastiskt om jag kan få rädda ett eller flera liv. Tycker att alla borde anmäla sig, det tar max två minuter men kan göra en jättestor skillnad. Nu är nästa steg att bli blodgivare, ska bli lite mer insatt i ämnet och sedan förhoppningsvis anmäla mig till det också.
 
 
Här anmäler man sig som organdonator!

TRIANGL

DAILY, QUESTIONS/ANSWERS / Permalink / 0

Tänkte bara fråga vad du har för storlek på din triangl bikini? Tänkte beställa en men vet inte hur dom är i storlek. hade vart jättesnällt om du svara i ett inlägg!

 

Vad har du för storlek på din triangl bikini? :)
 
Ovan är två frågor jag har fått om min Triangl bikini, jag har storlek S i underdelen och XS i överdelen. Velade fram och tillbaka hur länge som helst med vilken storlek jag skulle ha för att jag tycker att storleksguiden på deras hemsida är riktigt dålig. Hade kunnat ha S i både över- och underdelen, dock sitter underdelen åt ganska mycket. Förövrigt så gå efter era vanliga mått, tänk på hur mycket ni vill att överdelen ska täcka om ni är som mig och kan ha både XS och S och hur tight ni vill att underdelen ska vara. Vill ni inte att den ska sitta åt så mycket så gå upp en storlek!
Till top