FINALLY

DAILY / Permalink / 0
ÄNTLIGEN är jag frisk från min körtelfeber och jag får börja träna igen! Har städat mitt rum och nu ska jag dra med mig Fanny på ett gympass, så kul! Ska verkligen försöka köra på stenhårt nu speciellt fram till sommaren så jag får den drömkroppen som jag vill ha.

STUDYSTUDY

DAILY / Permalink / 0
Har på mig denna supersnygga svarta tröja med öppen rygg idag tillsammans med mina älskade ACNE jeans.
 
Sitter just nu i skolan med Elina och pluggar företagsekonomi, har suttit här sedan vi slutade, vid 1, och vi ska nog sitta kvar i alla fall 40 min till. Sen ska jag hem och plugga ytterligare av kvällen. Kul liv just nu känner jag... Men imorgon är sista provet/läxan för veckan så då får jag försöka fixa något roligare inlägg!

THANK YOU FOR BEING PATIENT

DAILY / Permalink / 0
Vet att det har vart fruktansvärt dålig uppdatering de senaste dagarna men jag har faktiskt ursäkter! I fredags och lördags var jag så trött och hade jetlag så jag sov till 16-17 i lördags och igår vaknade jag typ vid 14-15 plus att jag pluggade lite spanska i några timmar igår kväll. Och idag har jag spenderat hela dagen i skolan och efter skolan har jag vart hos Mikaela med henne och Fanny och pluggat spanska. Har spanska prov imorgon och ekonomi prov på torsdag som jag inte har läst på något alls, känner att det kommer gå bra.. Men jag ska försöka slänga in ett eller två inlägg varje dag denna veckan nu. Så länge vill jag bara säga: Tack så mycket för att ni ändå har klickat in även fast jag har vart kass på att blogga! Ni är bäst!
Till top