LATEST

DAILY / Permalink / 0
// Happy - fika med bästa - lyxfrukost - fira mammas födelsedag //
// Ute på en joggingrunda - jag och bästis - spa med mina favoriter - bio x2 evil dead & känn ingen sorg //
// yummie - nyklippt! - stranden med min babe - ♥ //
 
Här har ni en del bilder på lite utav det jag gjort under de senaste veckorna! Igår var jag och Donjeta i stan och satt och lyssnade på Håkan och träffade massor av vänner. Hade helst velat ha biljetter men de tog slut innan jag hann köpa, hade oavsett en hur bra kväll som helst! Idag har jag vart på stan och shoppat med mamma, ska visa er det senare. Har även lite nya saker från Göteborg som jag glömt visa också!
Sorry för den dåliga uppdateringen men finns så mycket på sommaren som jag hellre gör än att blogga men håll ut, det kommer upp fler inlägg i veckan.

EVIL DEAD

DAILY / Permalink / 2
Nu ska jag börja göra mig färdig för att träffa Anna om en halvtimme. Vi ska in till stan och äta och sedan kolla på bio. Evil dead ska vi se idag, har inte hört något om den så får hoppas att den är bra! Sedan kanske hon sover hos mig, awesome torsdag!

BOKAT RESA

DAILY / Permalink / 0
Bokade en resa till Spanien för några dagar sedan. Åker ner den 4e augusti och stannar till den 16e! Ska bo hos mina bästa vänner och vi ska ha så jäkla kul! Bad, shopping, fest och massa sol, kommer bli perfekt. Kan behövas nu när det inte verkar bli något toppenväder här i Sverige.
 
Till top