THE PERKS OF LIVING BY THE SEA

DAILY / Permalink / 0
Det är sånna här dagar då jag verkligen uppskattar att jag bor på Getterön. Förut hatade jag det, innan jag hade körkort, när jag var tvungen att cykla överallt och att man aldrig såg en enda människa förutom på sommaren när alla campinggäster var här. Men nu älskar jag det. Jag älskar lugnet och havet och alla små gator.
 
Har nyss varit ute på över en timmes promenad med Hannah och Amandas fantastiska podcast i öronen och bara njutit av solen och allt vad Getterön har. Sitter just nu i skrivandes stund i vårat uterum med ett glas kallt vatten och känner solen i ansiktet. Matteböckerna ligger inne i på köksbordet och väntar på mig, och det får de faktiskt göra ett tag till. För nu tänker jag bara sitta här en liten stund och tänka på hur bra jag faktiskt har det.

ONSDAGSPLUGG

DAILY / Permalink / 0

Precis börjat med Twitter, @olivia_linden heter jag där! Haft det i flera år men aldrig riktigt kommit igång fören nu haha...

Heeeej på er! Slutade tidigt idag och åkte och handlade med Sandra. Åkte sedan hem till mig och gjorde en kladdkaka som vi sedan åt tillsammans med Elina varvat med en himla massa snack och skratt som vanligt. Tanken var egentligen att vi skulle plugga matte inför ett prov på fredag men som vanligt så öppnade vi inte ens böckerna. Nu har de precis åkt hem och jag har, tro det eller ej, öppnat boken och räknat några tal. Hade planer på att åka och gymma senare men tror jag hoppar det och tar en springrunda istället nu när solen skiner istället för att vara inomhus i ett instängt gym. Imorgon är jag helt ledig, som jag även var igår, vad händer egentligen?? Jag och Sandra passade på att ta en roadtrip till Halmstad igår för att leta balklänningar men hittade ingenting. Börjar känna mig lite stressad men har ringt runt lite idag och förhoppningsvis så är det fixat nu! Att det bara är 39 dagar kvar känns helt overkligen. Detta året kommer ju bli fantastiskt. 

BACK TO 1920's

DAILY / Permalink / 0

Och där var sista studentfesten över, 50-dagars med temat 20-tal. Roligaste temat av alla festerna enligt mig, alltid kul att klä upp sig lite och inte bara vara ful som man varit på de förra festera haha... Började med förfest med världens bästa klass hemma hos Louise innan vi drog vidare till Societén. Jättekul kväll helt klart, nu längtar jag bara till jippodagen! 

Var inte helt lätt att dra sig upp ur sängen i morse men klockan 8.00 var jag i skolan, inte lika pigg som vanligt kanske men lyckades ta mig igenom hela dagen. Efter skolan har jag bytt däck på bilen samt lånat om en bok till ett skolarbete som jag ligger vääääldigt efter med... Ska försöka bli klar med det idag så det är ur världen då ett par fullspäckade veckor väntar. 
Till top