EASTER

DAILY / Permalink / 0

Idag hade jag ordnat en påskäggsjakt åt Sandra med 6 stycken ägg och olika ledtrådar. Höll kvar henne hos mig efteråt för att få smaska i mig hälften av godiset och chipsen till ett avsnitt av OTH och väldigt massor av prat. Vet att det inte är påsk än men alla mina dagar är så fullspäckade nu innan jag åker till London och sedan är påsken över så det fick bli lite tidigare nu. Sitter och skriver en bokanalys som jag har lovat mig själv att skicka in innan söndag så nu ska jag sätta lite fart med det och sedan gå och lägga mig, imorgon väntar en dag i Kungsbacka och Göteborg med syrran! 

BUSYBUSY

DAILY / Permalink / 0

En plats jag drömmer mig tillbaka till i denna eviga skolstressen som aldrig vill försvinna.

På tisdag väntar två prov och som vanligt så skjuter jag upp pluggandet. Har suttit och pluggat i fyra dagar men inte kommit så värst långt, finns alltid något som distraherar mig haha... Tänkte ta en liten powernap i eftermiddags mellan allt plugg vilket resulterade i att jag sov i mer än två timmar, och så gick det med att vara effektiv idag. Förövrigt så har jag äntligen tagit tummen ur och bokat en hemresa från London. Fanny kommer hem på tisdag och sen åker jag med henne tillbaka på söndag. Var oklart hur länge jag skulle stanna men nu fick det bli en vecka! Tre månader utan min andra halva är alldeles för länge. 

ACNE FAVORITES

DAILY, INSPIRATION, WANTED / Permalink / 0
Acne favorites
 
 
Tre av mina önskningar från Acne Studios. Letat som en galning efter skorna men finns inte någon stans att få tag på i storlek 36, då blir man ju ganska så arg att man inte har 38-39 som alla andra... Shortsen är från den nya kollektionen och to die for, såååå jäkla snygga. Dock är ett par svarta, dyra shorts inte prio ett just nu. Skinnjackan är även den en dröm och den ska jag ta mig fasen slå till på... Hittar jag skorna så kommer jag lätt investera i dem också... Aaahhg, min plånbok gråter redan..
Till top