FÖRSTA ADVENT

DAILY / Permalink / 0

Första advent idag och vi går in i december månad imorgon, fasen vad tiden går fort! Detta året har bara sprungit iväg och kommer inte ta lång tid innan det är första advent igen. Dagen till ära har jag bakat lussebullar, alldeles själv. Och såklart, tänt första ljuset. Nu väntar pappas räkgryta vid bordet och resten av kvällen kommer att fortsätta i samma lugna spår.

200DAGARS

DAILY / Permalink / 0
Igår var det 200 dagar kvar till studenten och temat för festen var "vad ville du bli när du var liten?" Prinsessa blev det för min del, och trots att jag bestämde mig i sista sekunden så tyckte jag ändå att jag lyckades få ihop en någorlunda passande outfit! Vi startade med en superrolig klassfest med massa dans, beerpong och sång och fortsatte sedan mot Oscars där större delen av kvällen spenderades på dansgolvet. Hade en helt underbar kväll, som en bal på slottet helt enkelt 👑 Bara 50 dagar kvar tills nästa studentfest och blir den lika lyckad som denna, så blir jag mer än nöjd!

19/11

DAILY / Permalink / 0


Långa pauser mellan inläggen, så vad har hänt sedan sist? Har spenderat några dagar i New York och kom hem med en hel ny garderob, tog en spontantripp till Kungsbacka och bowlade med några kompisar, börjat kolla om Gossip Girl för fjärde gången, fått min nya mobil, en iPhone 6, handlat ännu mer kläder (bl.a. kappan ovan) och sovit. Massor. Nu sitter jag framför brasan och dricker te och kollar GG efter en seg skoldag och skrivkramp i handen, fem handskrivna, stressade, sidor lämnar sina spår. Ikväll ska jag och Sandra se Mockingjay på bio, ganska bra för att vara onsdag va?
Till top