SATURDAY WORKOUT

DAILY / Permalink / 0

Har legat i sängen och kollat på Livet enligt Rosa hela morgonen men nu ska jag sätta mig på cykeln och trampa iväg till gymmet för att ta mig igenom ett rump/benpass. Resten av eftermiddagen ska ägnas åt historiaplugg och lite annat skolarbete. Kvällens planer ser väldigt lugna ut, kommer nog sluta med massa filmer och frukt i sängen! 

SLEEPOVER

DAILY / Permalink / 0
Har tillbringat dagen hos Sandra där vi har pluggat och legat ute och solat, nu ska vi ta moppen till stan för att käka pizza. Sedan ska vi nog hem igen och skriva klart en inlämning och antagligen kolla på oth eller någon Disneyfilm haha.,. Köper säkert med lite godis eller något från stan, mumsss.. Som ni säkert förstår på rubriken så sover jag här sedan! Nu tjatar Sandra på mig på att vi ska åka så får väl skynda mig ut till henne nu! 

EN BÄTTRE ONSDAG

DAILY / Permalink / 0
 
Startade morgonen med en jobbintervju och jag har nu mera två sommarjobb detta året (sååå glad för detta nya)!! Efter det stack jag ner till gymmet och brände av ett magpass och sedan snabbt hem för att lägga mig ute i solen och få lite färg och läsa. I kväll har jag vart på personalmöte på Stadt och sedan ätit och fixat naglarna och kollat OTH. Känner mig redan lite seg så tänkte snart lägga mig med en skål jordgubbar och kolla på Harry Potter. Lär väl antagligen somna innan 12 idag...
Till top