ALL BLACK

DAILY, WANTED / Permalink / 0
Crop top HERE - Skirt HERE - Bomber jacket HERE - Shoes HERE
Kikade runt lite på några hemsidor och skulle verkligen inte tacka nej till något av detta ovan, om någon känner sig lite snäll får ni mer än gärna skicka detta till mig på posten.
 
Efter några lata lovdagar har jag nu fullt upp resten av lovet. Imorgon ska jag, Sandra och Donjeta fixa brunch för Linnéa. Vi ska äntligen ta tag i hennes födelsedagsfirande haha, 10 månader sent.. Sedan på kvällen ska jag till Horred på halloweenfest tillsammans med Linnéa och Elina. Får hoppas på en skitgrym kväll då jag inte har festat på väldigt länge! Nu ska jag kolla klart på en film, måla naglar och lägga på en ansiktsmask, take care!
 

BARE MINERALS

DAILY, QUESTIONS/ANSWERS / Permalink / 3
Fick kommentarer för några dagar sedan om hur jag använder mitt Bare minerals puder och vilka jag har. Har alltså fem stycken och nyanserna jag har är; bisque, warmth, fairly light, light och mineral veil (från vänster på bilden).
Först tar jag lite bisque runt näsan och på lite ''röda'' områden, typ finnar och liknande. Sedan tar jag fairly light i hela ansiktet och sedan light likadant. Warmth är ju solpuder, så det tar jag lite i ansiktet för att inte se så blek ut och jag använder det även som rouge, så jag tar extra mycket på kindbenen. Till sist tar jag mineral veil över hela ansiktet för att matta ner hyn så det inte ser blankt och fett ut.
Superenkelt och det ser väldigt naturligt ut, för mig som är van går det också fort!

20131027

DAILY, OUTFIT / Permalink / 0
Linne - Brandy Melville / Byxor - köpt i Spanien / Jacka - Jofama by Kenza / Skor - Primeboots / Väska - Michael Kors
 
Detta har jag gått klädd i idag, så jäkla bekvämt och snyggt på samma gång. Kan ju inte bli bättre! Nu ska jag ha lite söndagsmys med min kära syster. Känns ju ganska så skönt att få vakna imorgon och veta att man inte behöver gå till skolan, utan har höstlov..!!
Till top