ÅRSRESUMÉ

DAILY / Permalink / 0
Hur har ditt 2013 varit?
Mitt år har haft både upp-och nergångar. Det började dåligt när jag inledde året med körtelfeber. Fick varken träna, festa, anstränga mig, vara ute i kyla och helst inte äta något varmt. Resten av året har dock vart bättre, på sommaren jobbade jag och flög själv för första gången. har spenderat mycket tid med mina vänner och haft många roliga stunder!
 
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag sommarjobbade, 4 dagar i veckan och tjänade lite pengar som lika snabbt tog slut igen. Fick äntligen se världens finaste Justin live tillsammans med min bästa vän. Såg livs levande delfiner fria ute i havet på väldigt nära håll. Simmade på samma ställe det fanns krokodiler och snorklade med jättesköldpaddor
 
Hur skulle du beskriva din stil 2013?
I år har jag kört på en väldigt enkel stil. Tycker det enkla och stilrena är snyggast, har haft mycket svart men ändå försökt bryta av med lite färg här och där. 
 
Bästa köpet?
Min Michael Kors väska helt klart. Har använt den varje dag sedan jag köpte den och tycker fortfarande att den är lika snygg. 
 
Bästa minnet från 2013?
Har många bra minnen från detta året, ett av dem var nog timmarna innan jag och min bästa vän skulle få se Justin. Vi var överlyckliga och spralliga och kunde inte vara tysta en sekund. Vi var fulla av energi och massvis av glädje. Andra fina minnen var att få se min vackra syster gå balen och ta studenten, aldrig vart stoltare över att ha henne som min syster. 
 
Bästa resan?
Alla resor jag gjort detta året har vart fantastiska och helt olika. Startade året med en resa till Mexico, solade och badade och gjorde massor av roliga saker. Resan till Köpenhamn med mamma, bästis och hennes mamma för fullproppad av shopping och oändligt många skratt + Justin. Spanienresan jag gjorde till mina bästa vänner var sååå rolig. Vi shoppade, festade och solade massor. Det är helt omöjligt att välja vilken som var bäst eftersom man inte kan jämföra dem. 
 
Största musikaliska upptäckten?
I år har det nog vart Håkan, speciellt efter Känn ingen sorg. Så jäkla bra film, Håkans musik har pumpat ut från mitt headset ever since. 
 
Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?
Håkan Hellström - En midsommarnattsdröm
Håkan Hellström och Veronica Maggio - Hela huset
OneRepublic - Counting stars
Justin Bieber - All that matters
James Blunt - Bonfire heart
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Alla resorna och att jag har underbara vänner.
 
Tror du att år 2014 kommer blir bättre?
Tänker inte ha några förväntningar eftersom det aldrig blir som man tänkt sig men jag kan ju bara föreställa mig hur det kommer bli. Resa med vännerna, Spanien, börja sista året på gymnasiet och alla studentfesterna som tillkommer.. Fylla 18 år och ta körkort. 
 
Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?
Mer sol på sommaren och gärna lite snö över jul. Ännu fler skratt och sena kvällar på stranden till sommaren. Mer stunder med vänner och ännu fler underbara minnen!
 
 

Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Fick bara saker jag önskade mig detta året, bland annat en locktång som jag använt vid i princip alla festliga tillfällen. 
 
Vad gjorde du på din födelsedag?
Var i skolan som vanligt och helgen innan hade jag firat med mina kompisar en dag och med familjen en annan dag. 
 
Höll du dina nyårslöften? 
Ett av dem var att jag skulle börja träna mer och äta nyttigare, har definitvt tränat mer men inte riktigt ätit nyttigare men jag tar med mig det till nästa år också! Har även vart mer spontan vilket var ett annat av mina löften. 
 
Vad vill du säga till dig själv inför 2014:
Ha kul och gör mer saker. Kämpa på när det gäller skolan, det är inte lång tid kvar!! Och spara pengar, köp inte massa skit och godis på rasterna. 
 

MY CHRISTMAS

DAILY / Permalink / 0
Hade på mig en svart långklänning som jag spontanköpte på stan när jag var uttråkad i väntan på mamma för några veckor sedan + röda läppar och naglar.
Julaftons morgon startade med att jag och syrran satt i sängen och öppnade våra julstrumpor med lite smått och gott i, man blir aldrig för gammal för det! Sedan började mamma och pappa göra i ordning maten och jag och Fanny bytte om och gjorde oss i ordning. Vi firade hemma hos oss, brukar alltid åka upp till mormor men nu kom de hit istället, så skönt att slippa lägga två timmar i en bil på julafton. Vi hade i alla fall en jättebra dag, åt i princip konstant i tolv timmar, julmat, julgodis, fika och julmat igen. Men en gång om året kan man ju faktiskt få trycka i sig lite extra. Kollade på Kalle, öppnade julklappar och kollade på Tomten är far till alla barnen. Blev jättenöjd med mina julklappar, kan visa dem imorgon!
 

UPPESITTARKVÄLL

DAILY / Permalink / 0
Igår var jag på Believe med Sandra och Elina, såå bra, både jag och Sandra satt och grät haha... Idag har jag bakat julgodis med mamma och även lite cupcakes nu på kvällskvisten som vi ska garnera imorgon. Ingen har väl missat att det har vart uppesittarkväll idag? Har kollat med hela familjen, jag och syrran spelade och lyckades skrapa ihop 100kr.. haha, bättre än inget!
Har förövrigt gjort en såkallad ''30 day squat challenge'' och min sista dag var idag. Trodde aldrig att jag skulle klara det, höll på att dö första dagen när jag skulle 50 squats men idag gjorde jag 250 stycken. Ser ingen skillnad än men det märks att mina rump/benmuskler är mycket starkare nu, orkar mycket mycket mer så rekomenderar er verkligen till att göra en sådan här challenge. Nu ska jag börja bygga på med vikter på gymmet och bara kämpa på ytterligare. Btw, håller även på med en ''30 day ab challenge'' har precis gjort dag 10 och fyfan vad det känns i magen redan.. Ladda ner appen och bara kör på, sjukt värt!
Till top