LINNÉA 18

DAILY / Permalink / 1
Bild från midsommar
 
Idag fyller min fina vän Linnéa hela 18 år vilket förtjänar ett eget litet inlägg. Nu när vi inte längre går samma linje ses vi nästan aldrig. Det är alltid något som kommer i vägen eller krånglar. Saknar min lilla ängel så himla mycket. Hon är verkligen en helt fantastisk vän. Får mig alltid att skratta och bli på bättre humör, otroligt förstående och himla vacker. Henne tycker jag jävligt mycket om.
 

LONDON

DAILY / Permalink / 1
 
 
 
 
 
 
 
 
Om exakt två veckor har jag landat i London vid denna tiden tillsammans med familjen, mormor och min morbror och ska träffa min syster igen. Det ska bli så himla roligt även fast hon bara har vart borta lite mer än en månad då. Jag saknar henne så mycket och jag vet att vi kommer att ha fantastiskt roligt i tre hela dagar!
 

LATEST

DAILY / Permalink / 0
snöstorm / filmmys med frukt och nyttigheter / lördagspasset / cozytime vid brasan
partypics...
...kan aldrig bli för många, right?
<3 / trötta, hungriga & glada / gjorde våffelbrunch till min fru / gymmet halv åtta på en måndagmorgon
 
Jag har ju inte bloggat på några dagar nu, har inte haft tid eller ork. Jag bloggar bara när jag vill och när jag känner för det, inte för att jag "måste", så nu vet ni det! Ovan så har ni en hel del bilder som har tagits i helgen och de senaste dagarna. Jag hade en väldigt bra helg, men den gick alldeles för fort, som helgen alltid gör. Men, nu ska jag tänka lite positivt för det är ju trots allt bara två dagar kvar till helg igen, wohoo! Imorgon väntas dock ett engelskaprov så jag ska sätta mig och plugga en stund nu.
Till top