L I S E B E R G

DAILY / Permalink / 0

Gårdagen spenderades på Liseberg med min gosis Sandra, blev en heldag som sedan avslutades med lite kvällsmat på Espresso House. 

Vad har hänt sedan sist då? I fredags var jag och Sandra hos Johan som bjöd på ferre, mycket trevligt! Annars i veckan har jag bara pluggat massa teori och annat skolrelaterat. På onsdag har jag ett matteprov som ska betas av, försöker plugga så mycket jag kan nu då jag vet att jag inte kommer få någonting gjort imorgon då det är min 18-årsdag(!!!!) Ska återgå till matteboken nu samt planera den kommande veckan Xx

YESTERDAY

DAILY / Permalink / 0
Startade fredagen med skola som vanligt, med frulle i grupprummet och sedan lunch på Paganini fick helgen en mycket bra start. Slutade 15.20, åkte hem och skrev klart en inlämning, tog en dusch och gjorde mig i ordning för kvällens bravader. Svängde förbi hajen runt 18, köpte lite frukt och sånt och körde sedan vidare till Sandra där vi åt middag och tog det lungt ett tag. Åkte till Claes vid 22 någon gång och spenderade kvällen där. Jag, Sandra och typ 20 killar, haha trevligt. Var hemma hos Sandra igen vid 2 och somnade efter ca 30 sek. Nu har jag vart hemma ett bra tag, ätit lunch och kollat PLL. Tänkte ta tag i lite körkortsteori nu och sedan väntas jobb 16.30!

TUESDAY = DANCE

DAILY / Permalink / 0

Jösses vilken busy day. Började 9.50, var i skolan runt 9, bussarna går så himla dåligt... Gjorde juridikläxan på lunchrasten, slutade 16. Körlektion 16.45 så stannade kvar i skolan och pluggade teori. Hemma för att byta om efter körlektionen 18.00, slängde i mig en frukt & åkte till dansen. Hemma igen vid 20.00. Åt middag med mamma och tog sedan en dusch. Nu pluggar jag svenska i väntan på Paradise Hotel, när det är slut kommer jag somna som en stock i min fantastiskt efterlängtade säng. Lång men superhärlig dag, känns verkligen som om jag fått gjort vettiga saker idag istället för att ligga i soffan, halvsovandes, och titta på serier (men det behöver man också ibland). 
Till top