WISHLIST

DAILY / Permalink / 0
Parfym - The key / Rayban (mina förra blev stulna precis innan sommaren..) / Rib jersey - odd molly / Bästa Håkans bok - P.s lycka till ikväll / Wand locktång / Solpuder från Bare minerals / Nya uggs / Guld klocka från Michael Kors eller Marc by Marc Jacobs / iPhone 5s - guld / canna cardigan - Odd Molly
 
Här är några utav sakerna som är på min wishlist för i år! Fyller år imorgon så vi får väl se om jag får några utav sakerna ovan.. Nu har jag kalas med familjen och släkten och vi ska väl snart äta lite. Ska berätta om gårdagen i ett annat inlägg lite senare!

BÄSTA 12EKB

DAILY / Permalink / 0
Idag tog vi det andra utav tre skolfoton på gymnasiet! Känns som om det var förra veckan vi stod här och var små ettor, då blir man ju jäkligt glad när man inser att det är lika kort tid kvar tills vi står här igen och går sista året! Har världens bästa klass.
Förövrigt så mår jag inte alls bra, har dragit på mig en förkylning och hosta samt halsont. Åh, har verkligen inte tid att vara sjuk nu, är upptagen hela helgen med massa kul så jag hoppas att det inte är en långvarig förkylning utan att jag mår bättre redan imorgon kväll. Nu ska jag skriva klart min svenska inlämning som ska in ikväll och sen äta lite och kolla Game of thrones.

VANDRING

DAILY / Permalink / 0
Idag har vi vart och vandrat från Österö till Åkulla hela dagen, 1,2 mil sammanlagt. Med en fikapaus och lite mat så gick det hur bra som helst, gick tillsammans med Emma och Elina och vi kom fram utan att gå vilse en enda gång! Vi var tillbaka vid skolan runt 3, gick snabbt upp till skåpen och tog med mig lite läxor och sedan åkte jag hem. Efter vandringen har jag bara ätit och kollat ett avsnitt av Game of thrones, nu ska jag plugga lite och sedan sova.
 
Till top