Bunkers del Carmel

DAILY / Permalink / 0
Idag mötte jag upp Louise när hon hade slutat skolan och så gick vi upp till Bunkers, en känd utsiktsplats här i Barcelona varifrån man ser hela staden. Tog ca 30 min att ta sig upp för alla backar och trappor inklusive lite pauser för att fotografera lite. Istället för att ta metron hem sen så gick jag hela vägen, ner till stranden, 1,5 timme när vi väl var nere från berget. Nu ska det bli väldigt skönt att bara få krypa ner i sängen och kolla lite serier, puss. 

Purpose tour

DAILY / Permalink / 0
Igår var jag och Louise och såg Bieber här i Barcelona på hans Purpose tour! Vi båda har varit på hans konsert en gång tidigare, när han körde Believe tour, så det var jättekul att få se honom igen. Hade ju i princip bara hört massa dåligt om denna turnén, att han inte sjöng så mycket och så men tyckte faktiskt inte alls att man märkte av det speciellt mycket. Dock verkar han inte tycka att det är så kul längre, inte så mycket energi som förra konserten jag var på men man förstår ju om han har tröttnat lite. Oavsett så var det en jättehärlig upplevelse, vi hade så bra platser och han leverarade verkligen en bra konsert, inte mycket att klaga på helt enkelt!

Sushi och födelsedag

DAILY / Permalink / 0
Igår skulle jag hjälpa Louise att flytta till en annan lägenhet, åker till henne vid 3-4 tiden och när jag kommer fram inser vi att hennes roomie som inte är hemma har nyckeln till förrådet där alla resväskor finns. Så istället för att packa så drar vi ner till stan och kikar lite i affärer och letar efter en present till Louise kompis Malin som fyller år. Vi går och tar varsitt glas cava innan vi möter upp Malin och två andra tjejer för födelsedagsmiddag på Miss Sushi, så himla gott! 
   Efter middagen beger sig jag och Louise hem till henne igen för att fortsätta planen om att flytta, packar snabbt ihop hennes grejer och tar en taxi till den nya lägenheten. Hjälper henne upp med alla hennes väskor och sen tar jag en taxi hem till mig, hemma igen vid 1! Mycket bra tid att välja att flytta på haha...
Till top