Sverigebesök del 3

DAILY / Permalink / 0
I fredags eftermiddag kom mamma äntligen hit! Vi gick direkt till Born för att äta tapas till lunch och sedan gick vi och köpte skor på Maremagnum. Eftersom det blev en sen lunch beställde vi bara upp lite roomservice till hotellet när det var dags för middag.
 
På lördagen tog vi en taxi till Garden Caffé och åt brunch innan vi promenerade upp till stan för lite shopping. Hittade en jättefin klänning från &other stories som fick följa med hem som en liten försenad födelsedagspresent från mamma. Stanna på El Nacional och åt en lång lunch som bestod av tapas och cava innan vi forsatte shoppingen. På väg tillbaka till hotellet stannade vi på boquerian och köpte med oss frukt och bär till rummet. På kvällen blev det middag på Patagonia och film på hotellet sen tills vi somnade. 
Även söndagen börjades med brunch, denna gången på Picnic. Som jag nämnt förut är allt stängt på söndagar så vi tog en promenad i Parc Ciutadella och la oss sedan på hotellets takterrass och läste tidningar och lyssnade på podcasts en stund. Hela eftermiddagen tog vi det bara lungt, badade badkar, powernapade och bara hade det härligt innan vi gjorde oss iordning. Gick till W och tog varsinn drink innan vi vandrade vidare till Born för en italiens middag på Little Italy. Efter middagen tog vi en taxi till Gracia och kollade på bio, The girl on the train.
   På måndagen var det dags för mamma att åka hem till Sverige igen så på förmiddagen hann vi med en brunch på Benedicte, ytterligare ett besök på boquerian och lite shopping innan det var dags för henne att ta en taxi till flygplatsen. Så himla härligt att ha lilla mami här och snart är det dags för mig att ta mig hemåt. 
Till top